AdCreatieve tekst die doorverwijst naar de home.

Ontvang $500 GRATIS Google Ads Credits!

Engels
AdCreative Logo
Ga terug
Geplaatst door
Tufan Gok
Kies een auteur...
-
20 februari 2023
Groei Hack

Hoe haalt u het meeste uit de 3 kernfuncties van AdCreative.ai voor uw bedrijf?

Inleiding

In deze video genereren we conversiegerichte advertentiecreatives met behulp van Ad Creative AI. 

En daarbovenop ontwikkelen we in dezelfde tool postcreatives voor sociale media en schrijven we advertentieteksten of advertentieteksten. 

We hebben dus geen andere tool nodig om al onze betaalde reclamecampagnes van A tot Z op te zetten.

Eerste stappen

Wanneer u zich aanmeldt bij AdCreative.ai, moet u eerst uw merk aanmaken. 

Je merk is eenvoudig: naam, logo, kleuren en beschrijving. Dus als je deze dingen doet, is je merk klaar. Maar als je verder wilt gaan, kun je je advertentieaccounts koppelen, zoals Facebook Ads. Zo zijn je creatives meer gepersonaliseerd en voorspellingen meer persoonlijk. Bovendien kun je je advertentieaccounts ook rechtstreeks naar de platforms pushen, zodat je ze hier niet hoeft te downloaden en opnieuw te uploaden. En er komen nog meer integraties aan in de volgende updates.

Gebruik de Genereer-knop voor al uw projecten (Advertentie/Sociaal/Tekst)

Winnende advertenties maken

Dus hier heb ik al een AdCreative.ai merk aangemaakt. Wat ik vandaag ga doen is klikken op de knop Genereer - selecteer Ad Creatives, en ik ga ad creatives genereren voor mijn bedrijf. 

Je hebt hier twee keuzes.

  1. Sociale media maten en 
  2. Display maten. 

Vandaag ga ik Facebook of Instagram advertenties genereren. Dus vierkant formaat gaat voor mij werken.

Aangezien we adverteren voor AdCreative.ai, zal ik onze doelgroep als adverteerders neerzetten. 

Maar als je promoot op Display Platform of een ander platform dat displayformaten vereist, heb je alle formaten op het displayformaat. 

Dus voor deze, zie je dat de projectbeschrijving en de doelgroep er ook zijn. 

Mijn projectbeschrijving komt van de merkbeschrijving. 

Als u het wilt veranderen, kunt u dat doen vanuit de sectie projectbeschrijving en uw doelgroep aanpassen vanuit de voorziene sectie.

De inhoud schrijven met Ai (of handmatig)

De volgende stap is dus het invullen van de inhoud met behulp van Ai of handmatige invoer. U kunt onze Ai gebruiken om briljante advertentieteksten te schrijven die up-to-date zijn met de beste praktijken in de industrie.

Klik op de knop Tekst AI om snel conversiegerichte headlines en punchlines te genereren.

Het geeft u ook verschillende opties om uit te kiezen in het uitklapmenu. 

De juiste achtergrondafbeelding kiezen

Zodra mijn inhoud klaar is, heb ik twee keuzes. De eerste optie is een afbeelding kiezen uit onze beeldbank of een eigen afbeelding uploaden. 

De tweede keuze is, als je een uitgebreide productcatalogus hebt voor honderden verschillende producten of verschillende achtergronden, dan wil je voor elk product tegelijk enkele creatives genereren.

Voor dit voorbeeld ga ik uit van één afbeelding. Ik zal schrijven over sociale media, aangezien we reclame maken voor sociale media, en deze afbeelding ziet er goed uit; ik zal die afbeelding selecteren, omdat daar veel sociale media platforms zijn. Ik zal de zoekmachine voor afbeeldingen gebruiken, die momenteel miljoenen afbeeldingen heeft.

Dus ik geef mijn project een naam en klik op Opslaan en Genereren, en ik ben klaar om te gaan. Het platform kent mijn merk, merkomschrijving, advertentieaccounts, projectomschrijving en Doelgroep. 

AdCreative.ai gebruikt al deze informatie om conversiegerichte advertentiecreatives te genereren die klaar zijn om te worden gedownload en gebruikt op elk ander platform. 

In een mum van tijd zijn er een paar honderd creatives gegenereerd. Hoe meer je scrolt, hoe meer creatives je te zien krijgt. 

En als u tevreden bent met een van hen, zoals deze creatie hier, kunt u deze direct downloaden. En als ik deze creatief niet wil, zal het dit watermerk verwijderen en me de creatief in hoge definitie geven.

U kunt meerdere creatives in verschillende formaten downloaden en direct naar de platforms pushen. En u zult zien dat elke creatie niet alleen door de AI wordt gegenereerd, maar dat de AI ze ook scoort. 

Tekstprojecten - Briljante advertentieteksten schrijven met Tekst Ai

We klikken op de knop genereren en dan op tekstprojecten. 

Met eenvoudige invoer en beschrijvingen kunt u met onze Tekstgenerator overtuigende advertentie-exemplaren krijgen in elke stijl en elk gevoel. Deze oefening kan geweldig zijn als je een nieuw merk bent dat op zoek is naar ideeën.

Maar als je merk klaar is, kun je nog meer doen met deze tool. En dit is gratis, dus je hoeft niet te gaan betalen voor een andere tool!

De gebruikersinterface is vrij eenvoudig. Het vraagt je wat voor soort tekst je wilt. 

Voor dit voorbeeld wil ik teksten in de vorm van een lijsttrekker gebruiken, zodat je ook aan de rechterkant van het voorbeeld kunt zien hoe het eruit zal zien. Dus de listicle is goed. Ik wil dat dit professioneel klinkt. De beschrijving kwam uit de merkbeschrijving, en mijn oproep sectie zal zich vandaag aanmelden. Krijg tien gratis credits, en ik wil het in het Engels, maar als je het in andere talen wilt, andere talen zijn hier beschikbaar. Dus sla op en genereer direct.

Slimmer adverteren met Ad creative AI om conversiegerichte ad Creatives te genereren met behulp van AI boost je conversies met de juiste creative Meld je vandaag nog aan en ontvang tien gratis credits. Zoals je kunt zien, weet onze Tekst Ai ook over mijn merk, mijn input en zelfs mijn call to action om hoge conversie gerichte ad tech te genereren. 

Dus dat ziet er goed uit. Als ik niet zo blij ben met sommige onderdelen, ziet het er goed uit om me aan te melden om betere advertenties te gaan maken. Meld je nu aan om vandaag tien gratis credits te krijgen. Dat kan ik handmatig aanpassen. Als ik daar tevreden mee ben, als ik op opslaan klik, gaat het direct hierheen.

Het heeft perfecte feedback, wat betekent dat het de AI terugkoppelt om hem beter voor je te trainen. En in de tussentijd, als je er een verwijdert omdat je niet tevreden bent zal de AI ook leren om je betere resultaten te brengen. Dus dat was de tweede advertentietekst, want dat is wat je nodig hebt. Dus nu heb je je advertentie creatives gemaakt en tekst toegevoegd, dus je bent goed aan de advertentie kant. Maar we weten allemaal dat onze merken soms geen dagelijkse social media posts hebben. Laten we eens kijken hoe we sociale posts kunnen maken in het volgende gedeelte.

Social Post Generator- Het creëren van boeiende social media berichten

Social media posts zijn cruciaal voor het betrekken van uw publiek. Ze voeden ook de advertenties omdat veel mensen, wanneer ze uw advertenties zien, in plaats van te klikken op de click to rate cta knop, gaan en klikken op de merknaam om uw profiel te bezoeken. 

En als uw laatste bericht van twee of drie maanden geleden is, zal uw conversie laag zijn. Daarom hebben we deze functie genaamd Social Creatives. 

We hebben dezelfde kunstmatige intelligentie getraind als wij, maar in plaats van deze te trainen met advertenties met een hoge conversieratio, hebben we deze getraind met socialemediaposts met een hoge betrokkenheid.

Op deze manier kan kunstmatige intelligentie social media berichten genereren die klaar zijn om op dit platform te worden gepubliceerd. Hier wil ik iets publiceren op LinkedIn. Dus landschap formaat is mijn go-to optie. En mijn doelgroep is Adverteerders.

Nogmaals, ik wil mijn teksten niet op de volgende stap schrijven. Brengt AI mij goede opties? Laten we het uitzoeken! Ik geef het een paar seconden, en als dat klaar is, is de laatste stap, zoals je weet, de beeldstap. Alles ziet er goed uit.

De call to action zou snelle AI resultaten kunnen zijn of intelligentere advertenties maken. Dus ik zit goed met de tekstgrootte. Nogmaals, ik heb geen afbeeldingen. Dus ik ga hierheen en zoek naar LinkedIn. Omdat ik een LinkedIn bericht doe, wil ik dat er een LinkedIn logo staat. 

Dus eigenlijk hetzelfde idee. Deze keer heb ik het platform geselecteerd. Dus AdCreative.ai kent het platform en alles over mijn merk, projectbeschrijving en doelgroep. 

En omdat het al deze informatie kent, kan het met behulp van kunstmatige intelligentie conversie of engagement focus social media posts genereren. En nogmaals, als ik tevreden ben met een van hen, nogmaals, er zijn honderden van hen hier; als ik tevreden ben met een van hen, wat ik kan doen is ik kan doorgaan en dit downloaden, of als ik wijzigingen heb aangebracht, als ik wijzigingen wil aanbrengen, kan ik het veranderen. En ik kan er ook andere van maken.

Dus als je een team van één bent, maken 500 en 5500 niet uit; je kunt al je collega's en teamleden uitnodigen om samen te werken. 

En bovendien. Als u ons platform wilt gebruiken met uw logo, gebruiken uw klanten en teamleden het als een interne tool. Dat kan ook met onze custom branding binnen de applicatie. 

U kunt zich vandaag nog aanmelden bij AdCreative.ai en alle drie de kernfuncties testen. Krijg ook tien gratis credits. Als uw conversie verbetert, kiest u één pakket en begint u ermee. Bedankt!

Genereer
advertenties die verkopen!
Advertentiecreaties genereren

Getuigenissen

Check hoe blij onze gebruikers zijn! AdCreative.ai is geselecteerd als 2022 Leader in zijn categorie door G2 en 2e beste product door Product Hunt!

Teambeeld
KLAAR OM TE BEGINNEN?

Breng uw creatieve spel
naar het volgende niveau met AdCreative.ai!

Advertentiecreaties genereren

Probeer 100% gratis voor 7 dagen. Op elk moment annuleren

Product van de dag 2e